Microbiologia, Immunologia i Cultius Cel·lulars [103275]
Nogués Sanmiquel, Carme Nogués
Palacio Cornide, Jose Ramon
Blanquer Jerez, Andreu
Corchero Nieto, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Microbiology, Immunology and Cell Culture
Additional title: Microbiología, Inmunología y Cultivos Celulares
Date: 2018-19
Abstract: L'assignatura Microbiologia, Immunologia i Cultius Cel·lulars, s'imparteix en el 2on semestre del 3er curs de la titulació de Nanociència i Nanotecnologia a la Facultat de Ciències. Aquesta és una assignatura amb un cert grau d'especialització que està dividida en tres grans blocs (Microbiologia, Immunologia i Cultius Cel·lulars) en què es pretén que l'alumne adquireixi unes nocions bàsiques per iniciar-se en les metodologies utilitzades en els cultius i manipulació de les cèl·lules bacterianes, en els laboratoris de immunologia i en els cultius i manipulació de cèl·lules eucariotes. Per això és una assignatura amb un component pràctic important. Objectius de l'assignatura: 1) Conèixer la cèl·lula bacteriana 2) Conèixer les metodologies bàsiques utilitzades en un laboratori de Microbiologia 3) Conèixer els conceptes bàsics de la Immunologia 4) Conèixer les metodologies bàsiques utilitzades en un laboratori d'Immunologia 5) Conèixer l'equipament bàsic d'un laboratori de cultius 6) Conèixer les metodologies bàsiques utilitzades en un laboratori de Cultius Cel·lulars.
Abstract: The subject Microbiology, Immunology and Cell Culture, is taught in the 2nd semester of the 3rd year of the degree of Nanoscience and Nanotechnology in the Faculty of Sciences. This is a subject with a certain degree of specialization that is divided into three large blocks (Microbiology, Immunology and Cellular cultures) in which the student is expected to acquire some basic notions to begin with the methodologies used in the culture and manipulation of bacterial cells, in immunology laboratories and in cultures and manipulation of eukaryotic cells. That is why it is a subject with an important practical component. Objectives of the subject: 1) Know the bacterial cell 2) Know the basic methodologies used in a Microbiology laboratory 3) Knowing the basic concepts of Immunology 4) Know the basic methodologies used in a Immunology laboratory 5) Know the basic equipment of a ell culture laboratory 6) Know the basic methodologies used in a Cell Culture Laboratory.
Abstract: La asignatura Microbiología, Inmunología y Cultivos Celulares, se imparte en el 2º semestre del 3er curso de la titulación de Nanociencia y Nanotecnología en la Facultad de Ciencias. Esta es una asignatura con un cierto grado de especialización que está dividida en tres grandes bloques (Microbiología, Inmunología y Cultivos Celulares) en la que se pretende que el alumno adquiera unas nociones básicas para iniciarse en las metodologías utilizadas en los cultivos y manipulación de las células bacterianas, en los laboratorios de inmunología y en lel cultivo y manipulación de células eucariotas. Por eso es una asignatura con un componente práctico importante. Objetivos de la asignatura: 1) Conocer la célula bacteriana 2) Conocer las metodologías básicas utilizadas en un laboratorio de Microbiología 3) Conocer los conceptos básicos de la Inmunología 4) Conocer las metodologías básicas utilizadas en un laboratorio de Inmunología 5) Conocer el equipamiento básico de un laboratorio de cultivos 6) Conocer las metodologías básicas utilizadas en un laboratorio de Cultivos Celulares.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Nanociència i Nanotecnologia [2501922]
Study plan: Grau en Nanociència i Nanotecnologia [983]Català
7 p, 88.2 KB

Anglès
7 p, 87.6 KB

Castellà
7 p, 87.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-20, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir