Diversitat funcional de microorganismes [100774]
Martínez Alonso, Maria Ramos
Llovet Pellejero, Maria Teresa
Ferrer Miralles, Neus
Llirós Dupré, Marc
Corchero Nieto, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Functional Diversity of Microorganisms
Títol variant: Diversidad funcional de microorganismos
Data: 2018-19
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs del Grau de Biologia, que introdueix als estudiants en el coneixement bàsic de la diversitat procariota i vírica, fent èmfasi especial en les seves características estructurals, i ecofisiològiques, així com en la seva importància biotecnològica, i en la necessitat d'actualització constant d'informació a través de les bases de dades bibliogràfiques. L'objectiu principal de l'assignatura és proporcionar la formació bàsica per l'estudi de la diversitat microbiana, la fisiologia i el metabolisme dels principals grups de procariotes i de virus. Els objectius concrets de l'assignatura són els següents: 1. Conèixer la diversitat dels microorganismes procariotes i dels virus 2. Conèixer els principis de la taxonomia clàssica i molecular. 1 2. Conèixer els principis de la taxonomia clàssica i molecular. 3. Saber distingir les caracteristiques que defineixen els diferents grups taxonòmics, les seves particularitats estructurals, les seves caracterísitques ecofisiològiques i la seva importancia. 4. Saber com aplicar els coneixements estudiats per portar a terme la identificació i caracterització dels principals grups procariotes i vírics.
Resum: This is a mandatory course of the third year of the Degree in Biology, which introduces students to the basic knowledge of prokaryotic and viral diversity, with special emphasis on their structural and ecophysiological characteristics, as well as their biotechnological importance, and in the need for constant updating of information through the bibliographic databases. The main objective of the scourse is to provide the basic training for the study of the microbial diversity, physiology and metabolism of the main groups of prokaryotes and viruses. The specific objectives of the course are the following: Recognize the diversity of prokaryotic microorganisms and virus Understand the principles of classical and molecular taxonomy. 1 Understand the principles of classical and molecular taxonomy. Know how to distinguish the characteristics that define the different taxonomic groups, their structural particularities, their ecophysiological characteristics and their importance. Learn how to apply the knowledge studied to carry out the identification and characterization of the main prokaryotic and viral groups.
Resum: Se trata de una asignatura obligatoria del tercer curso del grado en Biología, que introduce a los estudiantes en los conocimientos básicos de la diversidad procariótica y vírica, con especial énfasis en sus características estructurales y ecofisiológicas, así como en su importancia biotecnológica, y en la necesidad de actualización constante de la información a través de las bases de datos bibliográficas. El objetivo principal de la asignatura es proporcionar la formación básica para el estudio de la diversidad microbiana, la fisiología y el metabolismo de los principales grupos de procariotas y víricos. Los objetivos específicos de la asignatura son los siguientes: Comprender la diversidad de los microorganismos procarióticos y de los virus 1 Comprender la diversidad de los microorganismos procarióticos y de los virus Comprender los principios de la taxonomía clásica y molecular. Saber distinguir las características que definen los diferentes grupos taxonómicos, sus particularidades estructurales, sus características ecofisiológicas y su importancia. Aprender a aplicar los conocimientos estudiados para llevar a cabo la identificación y caracterización de los principales grupos procarióticos y víricos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]Català
9 p, 101.2 KB

Anglès
9 p, 99.9 KB

Castellà
9 p, 103.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-20, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir