Comptabilitat Bàsica [102196]
Uroz Felices, Francesc Josep
López Antón, Margarida
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Contabilidad Básica
Date: 2018-19
Abstract: Context: Aquesta assignatura figura contextualitzada juntament amb Sistemes de Gestió dels Costos dins de la matèria Comptabilitat, i s'imparteix durant el segon quadrimestre del primer curs del Grau d'Empresa i Tecnologia. És prèvia i preparatòria per a cursar l'assignatura Sistemes de Gestió dels Costos. Objectius: Comprendre els fonaments de la comptabilitat i el seu marc conceptual: normativa, principis i criteris de valoració. Conèixer i saber desenvolupar el procés o cicle comptable d'una empresa: operacions de l'empresa amb el món exterior. Determinació del resultat de l'exercici i presentació dels comptes anuals d'acord amb el Pla General de Comptabilitat vigent. Entendre la situació econòmica i financera de l'empresa (saber llegir i intepretar els comptes anuals bàsics).
Abstract: Contexto: Esta asignatura figura contextualizada junto con Sistemas de Gestión de Costes dentro de la materia Contabilidad, y se imparte en el segundo cuatrimestre del primer curso del Grado de Empresa y Tecnología. Es previa y preparatoria para poder cursar la asignatura de Sistemas de Gestión de Costes. Objetivos: Comprender los fundamentos de la contabilidad y su marco conceptual: normativa, principios y criterios de valoración. Conocer y saber desarrollar el proceso o ciclo contable de una empresa: operaciones de la empresa con el mundo exterior. Determinación del resultado del ejercicio y presentación de las cuentas anuales de acuerdo con el Plan General de Contabilidad vigente. Entender la situación económica y financiera de la empresa (saber leer e interpretar las cuentas anuales básicas).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Grau en Empresa i Tecnologia [2501232]
Study plan: Pla d' Estudis d'Empresa i Tecnologia [948]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 83.1 KB

Castellà
5 p, 84.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-20, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir