Habilitats Tècniques, Ètiques i Polítiques en la Pràctica Professional amb Grups i Poblacions [42779]
Cubells Serra, Jenny
Domènech i Argemí, Miquel
Muñoz Justicia, Juan Manuel
Vázquez Sixto, Félix
Martínez Martínez, Luz María
Montenegro Martinez, Marisela Montenegro
Mora Martínez, Martín
Moreno Gabriel, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Habilidades Técnicas, Éticas y Políticas en la Práctica Profesional con Grupos y Poblaciones
Date: 2018-19
Abstract: Conèixer els principals debats contemporànis al voltant de l'ètica i la politica dins de l'ambit psicosocial. Analitzar els principis ètics i polítics que guien la pràctica de la investigació i la intervenció psicosocial i comunitària. Identificar diferents dilemes ètics i polítics presents en el treball amb persones, grups i poblacions. Reflexionar al voltant de les implicacions ètiques i polítiques derivades del involucrament professional amb fenòmens i problemàtiques psicosocials concretes Preparar i orientar el propi treball d'investigació per l'avaluació d'un comite d'ètica.
Abstract: Objetivos Conocer los principales debates contemporáneos sobre ética y pollita en el ámbito psicosocial Analizar los principios éticos y políticos que guían la práctica de la investigación y la intervención psicosocial y comunitaria. Identificar diferentes dilemas éticos y políticos presentes en el trabajo con personas, grupos y poblaciones. Reflexionar sobre las implicaciones éticas y políticas derivadas del involucramento profesional en fenómenos y problemáticas psicosociales concretas Preparar el propio trabajo de investigación para una evaluación del comité de ética.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Recerca i Intervenció Psicosocial [4313402]
Study plan: Màster Universitari en Recerca i Intervenció Psicosocial [1131]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 81.8 KB

Castellà
5 p, 81.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-20, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir