Genètica [100891]
Creus Capdevila, Amadeu
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Genetics
Título variante: Genética
Fecha: 2018-19
Resumen: L'objectiu global d'aquesta assignatura és que els alumnes rebin una introducció general als principis bàsics de la Genètica per entendre les lleis de l'herència, la seva base citològica i molecular, i la seva variació a nivell poblacional. Els objectius formatius són els següents: 1) Comprendre la necessitat de l'estudi de la Genètica en el context de la Bioquímica. 2) Conèixer les lleis de la transmissió de la informació genètica, la teoria cromosòmica de l'herència, saber realitzar mapes genètics i interpretar pedigrís. 3) Conèixer l'estructura, organització i funció del material genètic. 4) Saber utilitzar i interpretar les dades genòmiques. 5) Conèixer les principals fonts de la variabilitat genètica en les poblacions.
Resumen: The overall objective of this course is that students receive a general introduction to the basic principles of Genetics to understand the laws of heredity, its cytological and molecular basis, and its variation at the population level. The training objectives are as follows: 1) Understand the need for the study of genetics in the context of biochemistry. 2) Know the laws of the transmission of genetic information, the chromosomal theory of inheritance, and how to make genetic maps and interpret pedigrees. 3) Know the structure, organization and function of the genetic material. 4) Know how to use and interpret genomic data. 5) Know the main sources of genetic variability in populations.
Resumen: El objetivo global de esta asignatura es que los alumnos reciban una introducción general a los principios básicos de la Genética para entender las leyes de la herencia, su base citológica y molecular, y su variación a nivel poblacional. Los objetivos formativos son los siguientes: 1) Comprender la necesidad del estudio de la Genética en el contexto de la Bioquímica. 2) Conocer las leyes de la transmisión de la información genética, la teoría cromosómica de la herencia, saber realizar mapas genéticos e interpretar pedigrís. 3) Conocer la estructura, organización y función del material genético. 4) Saber utilizar e interpretar los datos genómicos. 5) Conocer las principales fuentes de la variabilidad genética en las poblaciones.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Bioquímica [2500252]
Plan de estudios: Grau en Bioquímica [814]Català
5 p, 76.8 KB

Anglès
4 p, 76.0 KB

Castellà
5 p, 77.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-20, última modificación el 2020-08-08   Favorit i Compartir