Biologia marina [100830]
Carrassón López de Letona, Maite
Munill Bernardich, Francesc Xavier
Soler Membrives, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Marine Biology
Additional title: Biología marina
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una formació de base en el coneixement del medi marí des del punt de vista dels conceptes i les lleis físiques bàsiques que s'utilitzen en l'estudi dels oceans, així com dels éssers vius i de les seves interrelacions, iniciant l'alumne en l'estructura de l'ecosistema marí i en la seva biodiversitat, i introduint-lo en l'estudi dels casos més notables de la interacció de l'activitat de l'home sobre el medi marí per a que siguin capaços d'intuir les seves conseqüències. Els objectius formatius concrets d'aquesta assignatura són: - Donar a l'alumne uns fonaments dels principals processos físics i químics que tenen lloc en els ecosistemes aquàtics marins. - Introduir l'alumne en les bases o principi físics que s'utilitzen per descriure la dinàmica dels sistemes aquàtics. - Proporcionar una formació de base en el coneixement del medi marí des del punt de vista dels éssers vius i de les seves interrelacions. - Iniciar l'alumne en l'estructura de l'ecosistema marí i en la seva biodiversitat. 1 - Iniciar l'alumne en l'estructura de l'ecosistema marí i en la seva biodiversitat. - Introduir l'alumne en el processament de l'energia en el medi marí, tant a nivell d'individu com d'ecosistema. - Oferir a l'alumne els casos més notables de la interacció de l'activitat de l'home sobre el medi marí i que siguin capaços d'intuir les seves conseqüències. - Desenvolupar el sentit crític i d'innovació, així com l'interès per l'actualització.
Abstract: The objective of this course is to provide a basic training in the knowledge of the marine environment from the point of view of basic concepts and physical laws that are used in the study of the oceans, as well as living beings and their interrelationships. Introduce the student in the knowledge of the structure of the marine ecosystem and its biodiversity, and in the study of the most remarkable cases of the interaction of the activity of the man on the marine environment. So that they are able to intuit its consequences. The specific formative objectives of this subject are: - Give the student some fundamentals of the main physical and chemical processes that take place in marine aquatic ecosystems. - Introduce the student to the physical bases or principles that are used to describe the dynamics of aquatic systems. - Provide basic training in the knowledge of the marine environment from the point of view of living beings and their interrelationships. 1 - To initiate the student in the structure of the marine ecosystem and in its biodiversity. - Introduce the student in the processing of energy in the marine environment, both at the individual and ecosystem level. - To offer to the student the most remarkable cases of the interaction of the activity of the man on the marine environment and that are able to intuit its consequences. - Develop critical and innovative sense, as well as interest in continuing professional development.
Abstract: El objetivo de esta asignatura es proporcionar una formación de base en el conocimiento del medio marino desde el punto de vista de los conceptos y las leyes físicas básicas que se utilizan en el estudio de los océanos, así como de los seres vivos y de sus interrelaciones, iniciando al alumno en la estructura del ecosistema marino y en su biodiversidad, e introduciéndolo en el estudio de los casos más notables de la interacción de la actividad del hombre sobre el medio marino para que sean capaces de intuir sus consecuencias. Los objetivos formativos concretos de esta asignatura son: - Dar al alumno unos fundamentos de los principales procesos físicos y químicos que tienen lugar en los ecosistemas acuáticos marinos. - Introducir al alumno en las bases o principios físicos que se utilizan para describir la dinámica de los sistemas acuáticos. - Proporcionar una formación de base en el conocimiento del medio marino desde el punto de vista de los 1 - Proporcionar una formación de base en el conocimiento del medio marino desde el punto de vista de los seres vivos y sus interrelaciones. - Iniciar al alumno en la estructura del ecosistema marino y en su biodiversidad. - Introducir al alumno en el Procesamiento de la energía en el medio marino, tanto a nivel de individuo como de ecosistema. - Ofrecer al alumno los casos más notables de la interacción de la actividad del hombre sobre el medio marino y que sean capaces de intuir sus consecuencias. - Desarrollar el sentido crítico y de innovación, así como el interés por la actualización.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Biologia Ambiental [2500251]
Study plan: Grau en Biologia Ambiental [813]Català
7 p, 95.4 KB

Anglès
6 p, 88.9 KB

Castellà
7 p, 92.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-20, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir