Microbiologia dels aliments [101005]
Solé Cornellá, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Food Microbiology
Título variante: Microbiología de los alimentos
Fecha: 2018-19
Resumen: Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als alumnes en la microbiologia dels aliments, on els coneixements assolits permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades en posterioritat a aquesta. Els principals objectius formatius són: Conèixer l'ecologia i activitats dels microorganismes en els aliments. Conèixer els mètodes actuals d'anàlisi, i d'identificació dels microorganismes i/o dels seus productes metabòlics en aliments. Conèixer les principals infeccions i intoxicacions produïdes per microorganismes i associades al consum d'aliments. Identificar els diferents microorganismes habituals, alteradors i patògens associats a cada tipus d'aliment.
Resumen: This is a compulsory subject, a nuclear course from the degree of Microbiology, which introduces students to the Food Microbiology. The achievement of the competencies of the course will allow students to acquire new knowledge related to other subjects subsequently coursed in the degree of Microbiology. The main objectives are: • Know the ecology and activities of microorganisms in food. • Know the current methods of analysis, and identification of micro-organisms and/or their metabolic products in food. • Know the major infections and intoxications caused by micro-organisms and associated with the consumption of food. • Identify different usual, disrupters and pathogenic microorganisms associated with each type of food.
Resumen: Se trata de una asignatura obligatoria, nuclear del Grado de Microbiología, que introduce a los alumnos en la microbiología de los alimentos, donde los conocimientos adquiridos permitirán al estudiante adquirir las competencias otros de asignaturas que conforman el Grado de Microbiología y que están programadas para ser cursadas con posterioridad a esta. Los principales objetivos formativos son: Conocer la ecología y actividades de los microorganismos en los alimentos. Conocer los métodos actuales de análisis, y de identificación de los microorganismos y / o de sus productos metabólicos en alimentos. Conocer las principales infecciones e intoxicaciones producidas por microorganismos y asociadas al consumo de alimentos. Identificar los diferentes microorganismos habituales, alteradores y patógenos asociados a cada tipo de alimento.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Microbiologia [2500502]
Plan de estudios: Grau en Microbiologia [816]



Català
7 p, 93.9 KB

Anglès
7 p, 96.4 KB

Castellà
8 p, 97.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-20, última modificación el 2018-10-20



   Favorit i Compartir