Cultius cel·lulars [100887]
Barrios Sanromà, Lleonard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Cellular Culture
Additional title: Cultivos celulares
Date: 2018-19
Abstract: L'assignatura Cultius Cel·lulars, s'imparteix en el 2on semestre del 2on curs de la titulació de Bioquímica a la Facultat de Biociències. Aquesta és una assignatura amb un cert grau d'especialització en que es pretén que l'alumne adquireixi unes nocions bàsiques per desenvolupar-se en un laboratori de cultius. Per això és una assignatura amb un component pràctic important. Objectius de l'assignatura: 1) Conèixer l'equipament bàsic d'un laboratori de cultius. 2) Conèixer les metodologies bàsiques utilitzades en cultius cel·lulars.
Abstract: Cell Culture course is taught in the 2nd semester of the 2nd year of the Biochemistry studies in the Faculty of Biosciences. This is a subject with a certain degree of expertise that is intended to acquire a basic knowledge to work in a cell culture laboratory. It is therefore a subject with an important practical component. Course objectives: 1) To know the basic equipment of a laboratory cultures. 2) To know the basic methodologies used in cell cultures.
Abstract: La asignatura Cultivos Celulares, se imparte en el 2º semestre del 2º curso de la titulación de Bioquímica en la Facultad de Biociencias. Esta es una asignatura con un cierto grado de especialización en que se pretende que el alumno adquiera unas nociones básicas para desenvolverse en un laboratorio de cultivos. Por eso es una asignatura con un componente práctico importante. Objetivos de la asignatura: 1) Conocer el equipamiento básico de un laboratorio de cultivos. 2) Conocer las metodologías básicas utilizadas en cultivos celulares.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Bioquímica [2500252]
Study plan: Grau en Bioquímica [814]Català
4 p, 77.3 KB

Anglès
4 p, 76.4 KB

Castellà
4 p, 75.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-20, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir