Principis Fonamentals de l'Ordenament Jurídic de la Unió Europea [40892]
Pi Llorens, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Fundamental Principles of Legal Planning in the European Union
Additional title: Principios Fundamentales del Ordenamiento Jurídico de la Unión Europea
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és l'estudi dels principis i l'estructura fonamental de l'ordenament jurídic de la Unió Europea. En concret: -el coneixement de la jurisprudència recent del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre principis i estructura de l'ordenament jurídic de la UE - el coneixement de la jurisprudència dels alts tribunals dels Estats membres sobre principis i estructura de l'ordenament jurídic de la UE - el coneixement de la pràctica recent de les institucions europees sobre principis i estructura de l'ordenament jurídic de la UE - el coneixement dels principals problemes que planteja actualment l'aplicació del dret de la UE als Estats membres.
Abstract: The objective of this module is to study the principles and the fundamental structure of the legal system of the European Union. In particular: a) Recent case-law of the Court of Justice of the European Union on principles and structure of the legal system of the EU. b) Case-law of the High Courts of the Member States on the principles and structure of the legal system of the EU. c) The recent practice of the European institutions on the principles and structure of the legal system of the EU. d) The main problems currently posed by the application of EU law to the Member States.
Abstract: El objetivo de este módulo consiste en el estudio de los principios y la estructrua fundamental del ordenamiento jurídico de la Unión Europea. En concreto se persigue: - el conocimiento de la jurisprudencia reciente del Tribunal de Justicia de la UE sobre los principios y la estructura fundamental del ordenamiento jurídico de la Unión Europea - el conocimiento de la jurisprudencia reciente de los altos tribunales de los Estados miembros sobre los principios y la estructura fundamental del ordenamiento jurídico de la Unión Europea - el conocimiento de la práctica reciente de las instituciones europeas sobre los principios y la estructura fundamental del ordenamiento jurídico de la Unión Europea - el conocimiento de los principales problemas que plantea en la actualidad la aplicación del ordenamiento jurídico de la Unión Europea en los Estados miembros.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Integració Europea [4313791]
Study plan: Màster Universitari en Integració Europea [1164]Català
4 p, 74.3 KB

Anglès
4 p, 73.2 KB

Castellà
4 p, 74.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-27, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir