Turisme i Territori [42519]
Cànoves Valiente, Gemma
Blanco Romero, María Asunción
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Tourism and Territory
Títol variant: Turismo y Territorio
Data: 2018-19
Resum: Objectius generals Assumir els coneixements teòrics i metodològics a nivell de Màster en relació als estudis del turisme. Entendre el turisme com una activitat que incideix en els territoris i en les societats on s'implanta. Entendre la rellevància del turisme a nivell local, nacional i internacional. Assumir els instruments bàsics per a la planificació del turisme. Objectius específics Estudiar les bases teòriques i metodològiques del turisme. Estudiar, a partir de casos, les repercussions de les diverses tipologies de turisme i com interactuen cadascuna d'elles en les societats i els territoris. Estudiar els instruments bàsics de planificació territorial turística. Entendre la dinàmica del fenòmen del turisme a nivell Global, Nacional i Local.
Resum: General objectives Assume theoretical and methodological knowledge at the Master degree level in relation to tourism studies. Understand tourism as an activity that affects the territories and societies where is implanted. Understand the relevance of tourism at the local, national and international levels. Assume the basic instruments for tourism planning. Specific objectives Study the theoretical and methodological bases of tourism. Study, based on cases, the repercussions of the different types of tourism and how each of them interact in societies and territories. Study the basic instruments of tourist territorial planning. Understand the dynamics of the tourism phenomenon at the Global, National and Local levels.
Resum: Objectivos generales Asumir los conocimientos teóricos y metodológicos a nivel de Máster en relación a los estudios del turismo. Entender el turismo como una actividad que repercute en los territorios y en las sociedades donde se implanta. Entender la relevancia del turimo a nivel local, nacional e internacional. Asumir los intrumentos básicos para la planificación del turismo. Objectivos específicos Estudiar las bases teóricas y metodológicas del turismo. Estudiar, a partir de casos, las repercusiones del turismo a nivel local, nacional e internacional, en los diferentes escenarios y territorios. Estudiar las diferencias y particularidades de los diversos turismos y cómo cada uno repercute en las sociedades y los territorios. Estudiar los intrumentos básicos de la planificación territorial turística. Entender la dinámica del fenómeno del 1 Estudiar los intrumentos básicos de la planificación territorial turística. Entender la dinámica del fenómeno del turismo a nivel Global, Nacional y Local.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]Català
4 p, 70.0 KB

Anglès
4 p, 71.3 KB

Castellà
4 p, 73.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-09-04, darrera modificació el 2018-10-20   Favorit i Compartir