Ciutat i Espais Metropolitans [42505]
Ortiz Guitart, Anna
Casellas Puigdemasa, María Antonia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Cities and Metropolitan Areas
Título variante: Ciudad y Espacios Metropolitanos
Fecha: 2018-19
Resumen: Aquest mòdul obligatori forma part dels ensenyaments troncals del màster juntament amb els mòduls de Planejament territorial i Sistemes d'informació geogràfica, planejament i paisatge i en coordinació amb el mòdul de Temes Avançats. L'objectiu dels ensenyaments troncals és de dotar als estudiants de les habilitats conceptuals i pràctiques per al disseny i redacció d'instruments d'ordenació territorial. Per fer-ho, es realitzarà un exercici pràctic, consistent en el reconeixement i identificació de les característiques urbanístiques, socials i mediambientals de determinats espais públics i l'elaboració de propostes de gestió d'aquests espais.
Resumen: This compulsory module is part of the master's core teachings along with the Territorial Planning and Geographic information systems, planning and landscape modules and in coordination with the Advanced Themes module. The aim of the core teachings is to provide students with conceptual and practical skills for the design and writing of territorial planning instruments. To do this, a practical exercise will be carried out, consisting in recognizing and identifying the urban, social and environmental characteristics of certain public spaces and the preparation of proposals for the management of these spaces.
Resumen: Este módulo obligatorio forma parte de las enseñanzas troncales del máster junto con los módulos de Planeamiento territorial y Sistemas de información geográfica, planeamiento y paisaje y en coordinación con el módulo de Temas Avanzados. El objetivo de las enseñanzas troncales es de dotar a los estudiantes de las habilidades conceptuales y prácticas para el diseño y redacción de instrumentos de ordenación territorial. Para ello, se realizará un ejercicio práctico, consistente en el reconocimiento e identificación de las características urbanísticas, sociales y medioambientales de determinados espacios públicos y la elaboración de propuestas de gestión de estos espacios.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Plan de estudios: Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]Català
5 p, 83.2 KB

Anglès
5 p, 84.1 KB

Castellà
5 p, 84.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-09-04, última modificación el 2021-06-19   Favorit i Compartir