Treball de Final de Màster [43969]
Giraldo Luque, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Trabajo de Fin de Màster
Date: 2018-19
Abstract: En el desenvolupament del mòdul, l'estudiant ha de realitzar una investigació dirigida i supervisada (per un/a doctor/a) que respongui a una pregunta o preguntes sobre un tema específic d'una de les àrees d'investigació previstes en el Màster i que es s'emmarqui dins de les línies de treball d'un dels grups de recerca del Departament. El mòdul pretén que l'estudiant pugui presentar i defensar el seu treball davant d'un tribunal avaluador. El treball de recerca ha de resultar en una aportació no-trivial al coneixement aplicat en el Màster amb relació a l'àmbit de les ciències de la comunicació. L'objectiu del mòdul és iniciar les estudiants en la realització d'investigacions i oferir-les l'oportunitat perquè adquireixin l'experiència necessària perquè, en cas d'estar interessades, puguin dur a terme una futura investigació doctoral.
Abstract: En el desarrollo de este módulo, el estudiante debe realizar una investigación dirigida y supervisada (por un/a doctor/a) que responda a una pregunta o preguntas sobre un tema específico de una de las áreas contempladas en el Programa del Máster y que se enmarque dentro de las líneas de trabajo de uno de los grupos de investigación del Departamento. Al mismo tiempo, el módulo pretende que el estudiante pueda presentar y defender su trabajo ante un tribunal evaluador. El trabajo de investigación debe resultar en una aportación no-trivial al conocimiento aplicado en el Máster con relación al ámbito de las ciencias de la comunicación. El objetivo del módulo es iniciar a los estudiantes en la realización de investigaciones y ofrecerles la oportunidad para que adquieran la experiencia necesaria para que, en caso de estar interesados, puedan llevar a cabo una futura investigación doctoral.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [4316493]
Study plan: Màster Universitari en Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [1392]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 74.8 KB

Castellà
4 p, 75.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-09-04, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir