Audiodescripció i Subtitulació per a Sords [43768]
Igareda, Paula
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Audio Description and Subtitling for the Deaf and Hard of Hearing
Additional title: Audiodescripción y Subtitulado para Sordos
Date: 2018-19
Abstract: *Conèixer la història i el context legal a Catalunya, Espanya i Europa en matèria de subtitulació per a sords i d'audiodescripció *Conèixer la realitat de l'usuari *Comprendre i analitzar productes audiovisuals de diversa mena *Documentar-se *Fer subtítols per a sords i audiodescripcions de diversos tipus amb els registres corresponents *Dominar el programari, les tècniques i les característiques dels subtítols per a sords i de l'audiodescripció.
Abstract: * Learning the history and legal context in Catalonia, Spain and Europe in terms of subtitling for the deaf and audio description * Learning the reality of the user * Understanding and analyzing audiovisual products of various types * Getting documented * Making subtitles for the deaf and audio descriptions of various types with their corresponding records * Mastering the software, techniques and features of the subtitles for the deaf and the audio description.
Abstract: *Conocer la historia y el contexto legal en Cataluña, España y Europa en materia de subtitulación para sordos y de audiodescripción *Conocer la realidad del usuario *Comprender y analizar productos audiovisuales de varios tipos *Documentarse *Realizar subtítulos para sordos y audiodescripciones de varios tipos con sus registros correspondientes *Dominar el software, las técnicas y las características de los subtítulos para sordos y de la audiodescripción.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Màster Universitari en Traducció Audiovisual [4315982]
Study plan: Traducció Audiovisual [1349]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
15 p, 116.9 KB

Anglès
16 p, 119.5 KB

Castellà
16 p, 118.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-09-07, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir