"El Doctorat Industrial fomenta l'obertura de noves línies d'investigació a la universitat"
Gràcia, Àlvar

Títol variant: "El Doctorado Industrial fomenta la apertura de nuevas líneas de investigación en la universidad"
Data: 2015
Resum: L'Àlvar Gràcia està realitzant des del març del 2014 un doctorat al Departament de Ciència Animal i dels Aliments del CERPTA - Centre Espacial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments de la UAB. Tot i així, la seva tesis doctoral la dur a terme per a l'empresa Natural Machines. Aquesta col·laboració ha estat possible gràcies al Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya, que permet realitzar un doctorat dins d'una empresa. Després d'un any, l'Àlvar ens explica la seva experiència en aquest doctorat a dues bandes.
Resum: Àlvar Gracia está realizando desde marzo de 2014 un doctorado en el Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos del CERPTA - Centre Especial de Investigación Planta de Tecnología de los Alimentos de la UAB. Sin embargo, su tesis doctoral la lleva a cabo para la empresa Natural Machines. Esta colaboración ha sido posible gracias al Plan de Doctorados Industriales de la Generalidad de Catalunya, que permite realizar un doctorado dentro de una empresa. Después de un año, Àlvar nos cuenta su experiencia en este doctorado a dos bandas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2015, p. 1-3 (Entrevistes) , ISSN 2014-6388



Català
3 p, 328.9 KB

Español
3 p, 176.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-09-12, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir