"Els projectes col·lectius tenen més capacitat d'afrontar dificultats i canvis"
Rebollo, Óscar (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)

Títol variant: "Los proyectos colectivos tiene más capacidad de afrontar dificultades y cambios"
Data: 2014
Resum: L'Escola de l'IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques) de la UAB ha impulsat Estàrter, una iniciativa formativa que vol ajudar l'emprenedoria col·lectiva i a tirar endavant projectes cooperatius combinant els coneixements de membres de l'empresa cooperativa, el món acadèmic i els moviments socials. En la següent entrevista, Óscar Rebollo, coordinador d'aquesta iniciativa, ens dóna els detalls del programa i ens explicaels avantatges d'emprendre col·lectivament.
Resum: La Escuela del IGOP (Instituto de Gobierno y Políticas Públicas) de la UAB ha impulsado Estàrter, una iniciativa formativa que quiere ayudar la emprendeduría colectiva y a salir adelante proyectos cooperativos combinando los conocimientos de miembros de la empresa cooperativa, el mundo académico y los movimientos sociales. En la siguiente entrevista, Óscar Rebollo, coordinador de esta iniciativa, nos da los detalles del programa y nos explica lass ventajas de emprender colectivamente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2014, p. 1-4 (Entrevistes) , ISSN 2014-6388



Català
4 p, 262.0 KB

Español
4 p, 167.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-09-13, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir