Fonaments de l'Acció Exterior de la Unió Europea [40890]
Barbé Izuel, Maria Ester
Zapater Duque, Esther
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Basics of the European Union Foreign Action
Additional title: Fundamentos de la Acción Exterior de la Unión Europea
Date: 2018-19
Abstract: Familiaritzar-se amb els debat teòrics i polítics que planteja la actuació de la UE en el cotext internacional. Estudiar l'acció exterior de la UER des de les diferents vessants: polítiques, econòmiques i de seguretat. Adquirir els coneixements teòrics sobre l'acció exterior de la UE a patir de l'anàlisi de lectures i documents en aspectes fonamentals d'aquesta acció exterior. Analitzar els instruments de l'acció exterior, a partir dels estudis de cas, fent especials atenció a la seva versatilitat, els seus límits i la seva efectivitat.
Abstract: Get acquainted with the theoretical and political debates related with the EU external action. Study the EU external action from several perspectives (economic, political and security). Get theoretical knowledge about EU external action through reading and documents related with EU external action basic dimensions. Analyze the EU external action instruments using case studies to underline its flexibility, limitations and effectiveness.
Abstract: El contenido de este módulo incluye el estudio de los debates teóricos y políticos que plantea la actuación de la UE en el contexto internacional. Ello implica analizar la acción exterior de la UE desde sus diversas dimensiones: políticas, económicas y de seguridad. Asimismo se estudiarán los instrumentos de la acción exterior, efectuando especial hincapié en su versatilidad, sus límites y su efectividad Familiarizarse con los debates teóricos y políticos que plantea la actuación de la UE en el contexto internacional Estudiar la acción exterior de la UE desde sus diversas dimensiones: políticas, económicas yde Seguridad Adquirir los conocimientos teóricos sobre la acción exterior de la Unión Europea a partir del análisis de lecturas y documentos en aspectos fundamentales de dicha acción. - Analizar los instrumentos de la acción exterior, a través de estudios de caso, efectuando especial hincapié en su versatilidad, sus límites y su efectividad.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Integració Europea [4313791] ; Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament [4313800]
Study plan: Màster Universitari en Integració Europea [1164] ; Màster Universitari en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament [1180]Català
5 p, 85.8 KB

Anglès
5 p, 79.5 KB

Castellà
6 p, 84.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-14, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir