Perspectives i Tendències en la Recerca sobre la Construcció del Coneixement Social [43211]
Santisteban Fernández, Antoni
Oller Freixa, Montserrat
Pagès Blanch, Joan
Canals Cabau, Maria Roser
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Perspectives and Trends in Research into the Construction of Social Knowledge
Additional title: Perspectivas y Tendencias en la Investigación sobre la Construcción del Conocimiento Social
Date: 2018-19
Abstract: - Analitzar com es construeix el coneixement social, des de la formació de conceptes socials i de valors socials. - Interpretar aspectes teòrics d'aquest procés, com les representacions socials de la realitat o les relacions i les diferències entre sabers científics i sabers escolars. - Analitzar les aportacions de les diverses ciències socials a la comprensió de la societat actual. - Identificar els conceptes clau com a instruments per a la selecció de continguts, per a l'ensenyament i per a la investigació. - Reconèixer la importància de la interpretació i la comunicació en l'ensenyament de les ciències socials.
Abstract: - Analyzing how social knowledge is constructed, from the formation of social concepts and social values. - Interpreting theoretical aspects of this process, such as social representations or relationships and differences between scientific knowledge and academic knowledge. - Analyzing the contributions of the social studies to the comprehension of modern society. - Identifying key concepts as tools for content selection for teaching and research. - Recognizing the role of interpretation and communication in the process of teaching and learning social studies.
Abstract: - Analizar cómo se construye el conocimiento social, desde la formación de conceptos sociales y de valores sociales. - Interpretar aspectos teóricos de este proceso, como las representaciones sociales de la realidad o las relaciones y las diferencias entre saberes científicos y saberes escolares. - Analizar las aportaciones de las diversas ciencias sociales a la comprensión de la sociedad actual. - Identificar los conceptos clave como instrumentos para la selección de contenidos, para la enseñanza y para la investigación. - Reconocer la importancia de la interpretación y la comunicación en la enseñanza de las ciencias sociales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Recerca en Educació [4313815]Català
6 p, 83.5 KB

Anglès
6 p, 82.2 KB

Castellà
6 p, 83.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-14, last modified 2020-08-08   Favorit i Compartir