L'Educació Plurilingüe: Tendències i Perspectives de Recerca [43225]
Dooly Owenby, Melinda Ann
Masats Viladoms, Maria Dolors
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Plurilingual Education: Research Trends and Perspectives
Additional title: La Educación Plurilingüe: Tendencias y Perspectivas de Investigación
Date: 2018-19
Abstract: Introducció a projectes multilingües en centres educatius dins el marc europeu. Introducció a la investigació relacionada amb l'aprenentatge integrat de llengües i altres disciplines. Se amb la investigació i la seva aplicació a la multiliteracidad i la multimodalitat. Familiaritzar-se amb i comprendre la investigació i la seva aplicació a l'aprenentatge d'idiomes en contextos multilingües. Familiaritzar-se amb i comprendre la investigació i la seva aplicació a la globalització i les habilitats digitals relacionades amb l'aprenentatge d'idiomes.
Abstract: Introduction to multilingual projects for schools within the European framework. Introduction to research related to integrating language learning and other curricula. Become familiar with research and its application to multiple literacies and multimodality. Develop an understanding of research and its application to language learning in multilingual contexts. Develop and understanding of research and its application to globalization and digital skills related to language learning.
Abstract: Introducción a proyectos multilingües en centros educativos dentro del marco europeo. Introducción a la investigación relacionada con el aprendizaje integrado de lenguas y otras disciplinas. Familiarse con la investigación y su aplicación a la multiliteracidad y la multimodalidad. Familiarse con y comprender la investigación y su aplicación al aprendizaje de idiomas en contextos multilingües. Familiarse con y comprender la investigación y su aplicación a la globalización y las habilidades digitales relacionadas con el aprendizaje de idiomas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en Educació [4313815]Català
7 p, 105.2 KB

Anglès
7 p, 105.4 KB

Castellà
7 p, 105.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-14, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir