Metodologia i Tècniques d'Avaluació en Psicologia de lEsport [43885]
Viladrich Segués, Maria Carme
Capdevila Ortis, Lluís
Parrado Romero, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Metodología y Técnicas de Evaluación en Psicología del Deporte
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant tingui contacte vivencial amb els tres abordatges metodològics més utilitzats per a l'avaluació en psicologia de l'esport. D'aquesta forma l'estudiant adquirirà els coneixements necessaris per al disseny d'una investigació empírica o teòrica en làmbit de la psicologia de la salut i de l'esport. Una altra finalitat es que l'estudiant sigui capaç d'aplicar el mètode científic a nivell professional. Es desenvoluparan habilitats relatives a la gestió, anàlisi i interpretació de les dades i habilitats relacionades amb la cerca, selecció, lectura crítica i síntesi de la informaicó rellevant per portar a terme investigacions i per actuar a nivell professional.
Abstract: El objetivo de este módulo es que el estudiante tenga un contacto vivencial con los tres abordajes metodológicos más utilizados para la evaluación en psicología del deporte. De esta forma el estudiante adquirirá los conocimientos necesarios para el diseño de una investigación empírica o teórica en el ámbito de la psicología de la salud y del deporte. Otra finalidad es que el estudiante sea capaz de aplicar el método científico a nivel profesional. Se desarrollarán habilidades relativas a la gestión, análisis e interpretación de los datos y habilidades relacionadas con loa búsqueda, selección, lectura crítica y síntesis de la información relevante para llevar a cabo investigaciones y actuar a nivel profesional.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [4316214]
Study plan: Màster Universitari en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [1380]Català
4 p, 71.8 KB

Castellà
4 p, 71.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-21, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir