Pràctica Professional [42362]
Pontes García, Caridad
Clos Guillén, Victoria
Mora Pérez, Fernando de
Vives Vilagut, Roser
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Práctica Profesional
Date: 2018-19
Abstract: Les pràctiques suposen la incorporació en una empresa del sector o en un grup de recerca, en els quals es duguin a terme activitats relacionades amb la Farmacologia Clínica o amb la Farmacologia Preclínica. Aquesta incorporació suposarà l'adquisició dels coneixements bàsics, habilitats i actituds per poder desenvolupar un projecte de pràctica professional de forma satisfactòria. Aquesta incorporació és convenientment tutoritzada per un professor del departament, qui prèviament, i en funció de les característiques del lloc de recepció hi haurà elaborat un pla d'aprenentatge a desenvolupar.
Abstract: Las prácticas suponen la incorporación en una empresa del sector o en un grupo de investigación, en los cuáles se lleven a cabo actividades relacionadas con la Farmacología Clínica o con la Farmacología Preclínica. Esta incorporación supondrá la adquisición de los conocimientos básicos, habilidades y actitudes para poder desarrollar un proyecto de práctica profesional de forma satisfactoria. Esta incorporación estará convenientemente tutorizada por un profesor del departamento, quien previamente, y en función de las características del lugar de recepción habrá elaborado un plan de aprendizaje a desarrollar.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Farmacologia [4311309]
Study plan: Màster Universitari en Farmacologia [1105]Català
2 p, 63.1 KB

Castellà
2 p, 63.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-21, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir