Realització del curtmetratge "X on the wall"
Carbó Reyes, Raquel
Jiménez Torregrosa, Aïda
Peñaranda Gómez, Jennifer
Longhi, Ludovico, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Realización del cortometraje "X on the wall"
Data: 2018
Descripció: 242 pag.
Resum: Curtmetratge d'un 12 min. de durada. El TFG ha comprès totes les etapes del procés productiu: pre-producció, rodatge i post-producció, fins l'estrena. Es tracta d'un curtmetratge introspectiu que es basa en la insatisfacció permanent de l'ésser humà i com aquest concepte es pot convertiren una obsessió per aconseguir les metes. "X on the wall"compta amb un subtext latent que convida a la reflexió de l'espectador/a. El títol està inspirat en l'expressió anglosaxona "fly on the wall"- Es refereix a l'ocasió en què un concepte concret està present passant inadvertit.
Resum: Cortometraje de unos 12 min. de duración. El TFG ha consistido en todas las etapas del proceso productivo: preproducción, rodaje y posproducción, hasta la estrena. Se trata de un cortometraje introspectivo que se basa en la insatisfacción permanentedel ser humano y como este concepto se puede convertir en una obsesión por lograr metas. "X on the wall" cuenta con un subtexto latente que invita a la reflexión del espectador/a. Es título está inspirado en la expresión "fly on the wall". Se refiere a la ocasión en que un concepto concreto está presente pasando inadvertido.
Resum: 12 minutes short film. The project has included all the steps of audiovisual production: preproduction, shooting and postproduction. This is an introspective short film based on chronic dissatisfacion of de humanfind and how that mauy turn into an obsession for achieving the own goals. "Xon the wall" has got a very stronf subtext that makes the viewer meditate. The title is inspired by de sentence "Fly on the wall", which means to watch while being unseen.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Curtmetratges ; Cinema ; Audiovisuals ; Actors i actrius



242 p, 28.7 MB



Realització del curtmetratge "X on the wall", Curtmetratge
Curtmetratge
15:18, 687.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-09-21, darrera modificació el 2022-05-02



   Favorit i Compartir