El nou document sobre la seguretat alimentària : el llibre blanc
De Benito Langa, Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
| Data: |
2002 |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Llengua: |
Català |
| Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
| Matèria: |
Seguretat alimentària |
| Publicat a: |
TECA, Vol. 5, Num. 6 (2002) , p. 31-33, ISSN 1137-7976 |
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/TECA/article/view/220626
El registre apareix a les col·leccions:
Articles >
Articles de recercaArticles >
Articles publicats
Registre creat el 2018-09-27, darrera modificació el 2024-05-18