L'evolució de la televisió al transmèdia : el cas d'Operación Triunfo 2017
Aragó Fabré, Anaïs
Salvat, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 95 pag.
Resum: Aquest document explica la narrativa transmèdia en el programa de televisió Operación Triunfo 2017. Es posa en context la història del transmèdia a Espanya i s'explica com ha canviat el model tradicional de programa televisiu. A través d'un anàlisi, s'analitza la creació i percepció d'OT2017 com un producte totalment transmèdia que podria suposar l'inici d'un canvi de paradigma televisiu a Espanya.
Resum: Este documento explica la narrativa transmedia en el programa de televisión Operación Triunfo 2017. Se pone en contexto la historia del transmedia en España i se explica como ha cambiado el modelo tradicional de programa televisivo. A través de un análisis, se analiza la creación i percepción de OT2017 como un producto totalmente transmedia que podria suponer el inicio de un cambio de paradigma televisivo en España.
Resum: This document explains the transmedia narrative in the television program Operación Triunfo 2017. The history of transmedia in Spain is put in context and it is explained how the traditional television program model has changed. Through an analysis, the creation and perception of OT2017 is analyzed as a totally transmedia product that could suppose the beginning of a change of television paradigm in Spain.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Xarxes socials en línia ; Operación triunfo (Programa de televisió) ; Programes de televisió musicals ; Espanya ; Narrativa transmèdia



95 p, 3.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-03, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir