Títol variant: |
Specie, sex and age identification in common consumption carcasses (meats) |
Títol variant: |
Identificació d'espècie, sexe i edat en canals (carns) de consum habitual |
Data: |
2018 |
Descripció: |
4 pag. |
Resum: |
La identificación de la especie, el sexo y la edad en las canales y despojos de consumo habitual, tiene un interés económico principal en diversos ámbitos: en la inspección y prevención de fraudes en la comercialización y el consumo (el dicho antiguo de "dar gato por liebre") y también en la clasificación de canales y el reconocimiento de las características organolépticas de canales, carnes foráneas, despiece y envasados. Se presentan algunos de los contenidos impartidos en el CURSO de Inspección Sanitaria en Mataderos, del Colegio Oficial de Veterinarios de Ciudad Real. Ciudad Real (1998). |
Resum: |
La identificació de l'espècie, el sexe i l'edat en les canals i despulles de consum habitual, porta un interès econòmic principal en diversos àmbits: en la inspecció i prevenció de fraus en la comercialització i el consum (l'antiga dita de "vendre gat per llebre") i també en la classificació de canals i en el reconeixement de les característiques organolèptiques de canals, carns foranes, especejament i envasats. Es presenten alguns dels continguts impartits al CURSO de Inspección Sanitaria en Mataderos, del Colegio Oficial de Veterinarios de Ciudad Real. Ciudad Real (1998). |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Castellà |
Col·lecció: |
Memoria cárnica digital |
Document: |
Informe |
Matèria: |
Identificación ;
Especie ;
Sexo ;
Edad ;
Canales ;
Carnes ;
Consumo ;
Specie ;
Sex ;
Age ;
Identification ;
Carcasses ;
Meats ;
Consumption ;
Identificació ;
Sexe ;
Edat ;
Canals ;
Carns ;
Consum |