Mitjans públics autonòmics, a l'abast de la ciutadania?
Blánquez Roldán, Ariadna
Crusafon Baqués, Carmina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 97 pag.
Resum: Aquest treball analitza el nivell de transparència i participació ciutadana que tenen les corporacions publiques de comunicació autonòmiques. Els mitjans de comunicació públics han d'oferir un servei públic i han de rendir comptes a la ciutadania sobre el seu funcionament a través dels portals de transparència. Tot i això, no són sempre transparents perquè la informació dels portals no està completa. L'anàlisi posa de relleu els assoliments i les mancances en aquest àmbit en les corporacions mediàtiques publiques, així com els seu mecanismes de participació ciutadana.
Resum: Este trabajo analiza el nivel de transparencia y participación ciudadana que tienen las corporaciones públicas de comunicación autonómicas. Los medios de comunicación públicos deben ofrecer servicio público y rendir cuentas a la ciudadanía sobre su funcionamiento en sus portales de transparencia. Sin embargo, no son siempre transparentes porque la información de los portales no está completa. El análisis presenta los logros y las carencias en este ámbito de las corporaciones mediáticas públicas, así como sus mecanismos de participación ciutadana.
Resum: This essay focuses on transparency and citizen participation in regional public service media companies. Media should be offering public service, and its performance should be accountable by citizenship. However, they are not always transparent because their information is not accurate neither accessible. It presents achievements and failures of public service media corporation in this field, as well as the means for citizen participation that they offer.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Mitjans de comunicació de massa ; Comunitats autònomes ; Participació ciutadana ; Televisió pública



97 p, 5.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-04, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir