Conecta2 : Ideació, disseny, planificació, viabilitat i preproducció d'un documental televisiu a Catalunya sobre els programes infantils
Del Moral Martínez, Ane
Muñoz Olleta, Carla
Gómez, Ángel Custodio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 120 pag.
Resum: El present Treball de Fi de Grau s'anomena "Conecta2" i es tracta del desenvolupament d'un documental sobre els programes infantils emesos a la TV durant les dècades dels 60 i els 90 a Catalunya. "Conecta2" pretén ésser una peça audiovisual que visibilitzi les diferències entre els valors dels programes infantils d'ambdues generacions. El treball està constituït per quatre blocs: al primer hi trobem els referents i l'estudi del tema; al segon, l'anàlisi de mercat; al tercer la presentació formal del projecte i, per últim, al quart, les valoracions i la línia de futur.
Resum: El Trabajo de Final de Grado se denomina "Conecta2" y trata del desarrollo de un documental sobre los programas infantiles emitidos en la TV durante las décadas de los 60 y los 90 en Cataluña. "Conecta2" pretende ser una pieza audiovisual que visibilice las diferencias entre los valores de los programas infantiles de ambas generaciones. El trabajo está constituido por cuatro bloques: en el primero encontramos los referentes y el estudio del tema; en el segundo, el análisis de mercado; en el tercero la presentación formal del proyecto y, por último, en el cuarto, las valoraciones y la línea de futuro.
Resum: The tittle of the present project (TFG) is "Conecta2" and it presents the development of a documentary film about children's television programmes in the 60's and 90's in Catalonia. "Conecta2" aims at being an audiovisual piece that illustrates the differences between the moral values of the television programmes of both generations. The project consists of four blocks: the first one contains the background to the topic; the second one is about market analysis; the third one is concerned with the formal presentation of the project, and finally, the fourth one contains our assessment/reflections and future perspective.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Documentals ; Catalunya ; Programes de televisió per a infants ; Televisió i infants



120 p, 7.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-08, darrera modificació el 2023-11-13



   Favorit i Compartir