Ponts identitaris
Elualí Arnaiz, Saída
Casamajó i Solé, Gemma, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 33 pag.
Resum: Es tracta d'un reportatge novel·lat que aborda diversos aspectes de la identitat a través de la meva història personal i la d'altres joves mestissos hispanomarroquins. El que es pretén és mostrar, d'una banda, de quina manera han viscut i viuen ser fills de dues cultures tan diferents i que tant han xocat al llarg de la història. I, d'altra banda, de quina manera els percep la societat catalana.
Resum: Se trata de un reportaje novelado que aborda diversos aspectos de la identidad a través de mi historia personal y la de otros jóvenes mestizos hispanomarroquíes. Lo que se pretende mostrar es, por un lado, de qué manera han vivido y viven ser hijos de dos culturas tan diferentes y que tanto han chocado a lo largo de la historia. Y, por otro lado, de qué manera les percibe la sociedad catalana.
Resum: This work is a fictionalized reportage dealing with different aspects of identity through my personal story and that of other mixed-race young people from Spain and Morocco. The aim is shownig, on one hand, how they live and have lived the fact of being descendants of two very different and confronted cultures. And on the other hand, how they are perceived by Catalan society.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Racisme ; Identitat col·lectiva ; Marroc ; Immigrants ; Catalunya ; Mestissatge



33 p, 314.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-09, darrera modificació el 2022-06-10



   Favorit i Compartir