El nou comentarista esportiu de futbol : el model beIN Sports
Font Vilàs, Àlex
Puig Lobató, Josep M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 43 pag.
Resum: El present treball analitza la figura dels comentaristes de futbol en les retransmissions de televisió de beIN Sports Espanya i Gol TV. L'objectiu de l'estudi és conèixer més a fons el paper d'aquesta figura en les cadenes esmentades. Per fer-ho, s'ha realitzat un anàlisi quantitatiu i s'ha observat detalladament la manera de comentar de quatre personatges concrets. A nivell teòric, el treball també pretén fer una aportació sobre l'origen dels comentaristes esportius i la seva evolució al llarg dels anys.
Resum: El presente trabajo analiza la figura de los comentaristas de fútbol en las retransmisiones de televisión de beIN Sports España y Gol TV. El objetivo del estudio es conocer más a fondo el papel de esta figura en las cadenas nombradas. Para poder hacerlo, se ha realizado un análisis cuantitativo i se ha observado detalladamente la manera de comentar de cuatro personajes concretos. A nivel teórico, el trabajo pretende hacer una aportación sobre el origen de los comentaristas deportivos i su evolución a la lo largo de los años.
Resum: This work analyzes the figure of the football sports commentator on two television channels: beIN Sports Spain and Gol TV. The work wants to know the behavior of the sport commentator in these specific channels. To achieve this propose it has done a quantitative analysis and it has studied in detail the way to comment of four commentators. Furthermore, the work tries to give information about the origin of the sport commentator and his evolution over the years.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Periodisme esportiu ; Futbol ; Televisió



43 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-10, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir