La gimnasia artística en la prensa deportiva española : análisis de la cobertura en los JJOO de Río 2016
Juan Rodríguez, Núria
Puig Lobató, Josep M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 103 pag.
Resum: El següent estudi analitza la especialització de la premsa esportiva espanyola en gimnàstica artística. S'ha realitzat un anàlisis de la tipologia i de la qualitat de les publicacions fetes pels diaris AS, Marca, Mundo Deportivo i Sport en relació a la competició de gimnàstica artística durant els Jocs Olímpics de 2016.
Resum: El siguiente estudio analiza la especialización de la prensa deportiva española en gimnasia artística. Se ha realizado un análisis de la tipología y de la calidad de las publicaciones hechas por los diarios AS, Marca, Mundo Deportivo y Sport en relación a la competición de gimnasia artística durante los Juegos Olímpicos de 2016.
Resum: The following study analyzes the specialization of the spanish sports press in artistic gymnastics. The typology and quality of the publications made by the newspapers AS, Marca, Mundo Deportivo and Sport regarding artistic gymnastics competition during the 2016 Olympic Games has been analyzed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Periodisme esportiu ; Gimnàstica rítmica ; Jocs Olímpics (31ns : 2016 : Rio de Janeiro, Brasil) ; Marca (Diari) ; Mundo deportivo (Diari) ; Sport (Diari) ; As (Diari)



103 p, 12.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-18, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir