Violència masclista a la premsa catalana : assassinats de Cervera i Alcarràs
Juárez Garcia, Arturo
Muntané Rodríguez, Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 112 pag.
Resum: Dos assassinats a dues dones diferents amb 14 anys de diferència entre els dos crims formen l'eix central d'aquest treball. A través d'una comparativa dels diaris La Vanguardia i Segre, s'analitza el tractament que van dur a terme aquestes dues publicacions en cadascun dels casos. L'objectiu central del treball és observar com les dues publicacions han evolucionat en la seva manera de tractar la violència masclista en aquest espai de temps.
Resum: Dos asesinatos a dos mujeres distintas con 14 años de diferencia entre crímenes conforman el eje central de este trabajo. A través de una comparativa de los diarios La Vanguardia y Segre, se analiza el tratamiento que llevaron a cabo estas dos publicaciones de cada uno de los casos. El objetivo principal es observar como las dos publicaciones han evolucionado en su manera de tratar la violencia machista en este espacio de tiempo.
Resum: Two murders at two different women with 14 years of difference in between crimes establish the central axis of this work. Through a comparison of the newspapers La Vanguardia and Segre, this project analyzes the treatment carried out by these two publications in each of the cases. The main purpose is to observe how the two publications have evolved in their way of treating violence against women in between this frametime.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Violència envers les dones ; Masclisme ; Víctimes d'assassinat ; Premsa ; Delictes contra les dones ; Estudi de casos ; Catalunya



112 p, 7.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-18, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir