Implementació d'un prototip de robot orientat a la conducció autònoma per a entorns educatius
Villar Mesurado, Sergio
Moure Lopez, Juan Carlos, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Implementation of a robot prototype intended for autonomous driving in an educational environments
Additional title: Implementación de un prototipo de robot orientado a la conducción autónoma para entornos educativos
Date: 2018-07-02
Abstract: Aquest projecte s'inicia des de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la voluntat de construir una plataforma acadèmica que permeti explorar solucions de visió per computador basades en deep learning. Aquest article exposa el model iniciat per el Centre de Visió per Computador, el qual presentava un mal-funcionament, mostra el desenvolupament realitzat per corregir aquest mal-funcionament i la metodologia seguida durant el procés. Finalment, en base a la experiència i coneixements adquirits al llarg del grau, es realitza una proposta de millora per a crear nous prototipus de robots a efectes de millorar la seva flexibilitat, cost, robustesa i modularitat. Com a resultat del projecte s'ha obtingut un prototip funcional amb una capacitat de control limitada. Actualment es continua el projecte amb l'objectiu de millorar les prestacions del control.
Abstract: This project starts in the Universitat Autonoma de Barcelona with the intention of building an academic platform that allows you to explore computer vision solutions based on deep learning. This article sets out the model started by the Computer Vision Center, which showed a bad behaivor, it shows the development carried out to correct this unwanted behaivor and the methodology followed during the process. Finally, based on the experience and knowledge acquired throughout the degree, an improvement proposal is made to create new prototypes of robots in order to improve their flexibility, cost, robustness and modularity. As a result of the project, a functional prototype with a limited control capability has been obtained. The project is currently underway to improve control performance.
Abstract: Este proyecto se inicia desde la Universidad Autónoma de Barcelona con la voluntad de construir una plataforma académica que permita explorar soluciones de visión por computador basadas en deep learning. Este artículo expone el modelo iniciado por el Centro de Visión por Computador, el cual presentaba un mal funcionamiento, muestra el desarrollo realizado para corregir este mal funcionamiento y la metodología seguida durante el proceso. Finalmente, en base a la experiencia y conocimientos adquiridos a lo largo del grado, se realiza una propuesta de mejora para crear nuevos prototipos de robots a efectos de mejorar su flexibilidad, coste, robustez y modularidad. Como resultado del proyecto se ha obtenido un prototipo funcional con una capacidad de control limitada. Actualmente se continúa el proyecto con el objetivo de mejorar las prestaciones del control.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Enginyeria de Computadors
Subject: Visió per computador ; Prototipatge de sistemes encastats ; Deep learning ; Nvidia jetson tx2 module ; Controlador de motor ; Raspberry ; Arduino ; Visión por computador ; Prototipado de sistemas encastados ; Nvidia jetson tx2 ; Computer vision ; Prototyping embedded systems ; Motor controller10 p, 1.3 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2018-10-24, last modified 2020-09-05   Favorit i Compartir