Análisis del UTXO set de Bitcoin
Morales Morales, Daniel
Pérez-Solà, Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Analysis of Bitcoin's UTXO set
Títol variant: Anàlisi de l'UTXO set de Bitcoin
Data: 2018-07-02
Resum: A pesar de los altibajos que ha tenido en los últimos meses la cotización de Bitcoin, sigue siendo una de las criptomonedas que gozan de mayor popularidad, por lo que es útil que los usuarios sean capaces de determinar si resulta rentable gastar sus bitcoins, es decir, que por el hecho de realizar una transacción no pierdan dinero. En este proyecto se presentará una herramienta web que accede al conjunto de salidas de transacciones no gastadas de Bitcoin, también conocido como UTXO set, permitiendo al usuario introducir sus direcciones de Bitcoin y determinar si la red considera que los fondos asociados no son gastables.
Resum: Although the Bitcoin value has had its ups and downs, it is still one of the most popular cryptocurrencies. Therefore, the users may want to know if it is profitable to spend their bitcoins or not, in other words, if they are not losing money performing a transaction. This project introduces a web tool that accesses the Bitcoin unspent transaction ouput set, also known as UTXO set, allowing the users to insert their Bitcoin addresses in order to determine if the network considers those funds unspendable or not.
Resum: Tot i els alts i baixos que ha tingut en els últims mesos la cotització de Bitcoin, segueix sent una de les criptomonedes que gaudeixen de major popularitat, de manera que és útil que els usuaris siguin capaços de determinar si resulta rendible gastar els seus bitcoins, és a dir, que pel fet de realitzar una transacció no perdin diners. En aquest projecte es presentarà una eina web que accedeix al conjunt de sortides de transaccions no gastades de Bitcoin, també conegut com UTXO set, permetent a l'usuari introduir les seves adreces de Bitcoin i determinar si la xarxa considera que els fons associats no són gastables.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Bitcoin ; Criptomonedes ; Desenvolupament web amb Django ; UTXOs no gastables ; UTXO set ; Criptomonedas ; Desarrollo web con Django ; UTXOs ingastables ; Cryptocurrencies ; Unspendable UTXOs ; Web development using Django



10 p, 379.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2018-10-24, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir