Som crítics? Atreveix-te a descobrir-ho : Curs d'educació mediàtica per alumnes de 4t d'ESO
Simó i Morales, Estel
Carrillo Pérez, Nereida, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 145 pag.
Resum: El projecte "Som crítics?" és un curs didàctic que pretén despertar el raonament i l'esperit d'anàlisi cap als mitjans de comunicació, entre estudiants de 4t d'ESO. S'ofereixen continguts i activitats de suport al professorat, dividits en quatre blocs formatius. El coneixement del panorama mediàtic, la influència dels mitjans entre la societat, les eines per informar-se amb rigor i seguretat i els consells per participar com a emissors al sistema comunicatiu actual són l'eix vertebrador del curs.
Resum: El proyecto "Som crítics?" es un curso didáctico que pretende despertar el razonamiento y el espíritu de análisis hacia los medios de comunicación, entre estudiantes de 4º de la ESO. Se ofrecen contenidos y actividades de soporte al profesorado, divididos en cuatro bloques formativos. El conocimiento del panorama mediático, la influencia de los medios en la sociedad, las herramientas para informarse con rigor y seguridad y los consejos para participar como emisores en el sistema comunicativo actual son los ejes vertebradores del curso.
Resum: "Som critics" project is a didactic course that aims for the increase of reasoning and analytic spirit towards the media amongst the 4th year ESO students. To teachers, will be offered support help and contents, divided into 4 blocks. The knowledge of media panorama, the media influence in the society, the appropriate tools to get reliable and secure information and advice on how to act as an issuer in the current communicative system, making them, the backbone of the course.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Mitjans de comunicació de massa en l'ensenyament ; Ensenyament audiovisual ; Alfabetització en mitjans ; Joves



145 p, 38.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-11-26, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir