La influència de les xarxes socials a les decisions polítiques
López Moyés, Robert
Rius Baro, Josep Carles, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 80 pag.
Resum: El present treball busca traslladar la influència que tenen les xarxes socials de la nostra vida a les decisions polítiques, per veure si els polítics són vulnerables o no al que succeeix i es diu sobre ells a la xarxa, i si canvien les seves decisions en funció de la pressió mediàtica que s'exerceix a la seva contra a xarxes socials com Twitter o Facebook.
Resum: El presente trabajo busca trasladar la influencia que tienen las redes sociales de nuestra vida hacia las decisiones políticas, para ver si los políticos son vulnerables o no a lo que sucede y se dice sobre ellos en la red, y si cambian sus decisiones en función de la presión mediática que se ejerce en su contra en redes sociales como Twitter o Facebook.
Resum: The present paper seeks to transfer the influence of social media from our lives to political decisions, in order to see if politicians are vulnerable or not to what happens and what is said about them in the network, and if they change their decisions in function of the media pressure that is exerted against them on social media pages like Twitter or Facebook.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Xarxes socials en línia ; Política ; Twitter ; Facebook



80 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-11-28, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir