Direcció i Gestió de la Restauració II [103732]
García Victorino, José Luis

Date: 2018-19
Abstract: Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva del Departament de A&B o d`una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en un departament de F&B. 5. Gestionar i ser capaç de dur a terme els diferents serveis de restauració prestats en un establiment hoteler. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora del departament.
Language: Català.
Study plan: Grau en Direcció Hotelera



9 p, 159.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-02-04, last modified 2019-07-21



   Favorit i Compartir