Home > Course materials > Course guides > Direcció i Gestió de la Cuina I |
Date: | 2018-19 |
Abstract: | En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer el correcte ús de les eines i de la maquinària de cuina i vetllar pel manteniment de les mateixes. 2. Conèixer sistemes de neteja, desinfecció i ordre en una cuina seguint la normativa higiènic - sanitària. 3. Detectar anomalies en la recepció de mercaderies i conservació de les matèries primeres, creant i aplicant mesures correctores. 4. Desenvolupar sistemes per a la correcta administració dels recursos d'una cuina. 5. Aplicar noves tendències gastronòmiques en l'oferta d'una cuina 6. Saber aplicar l'estil d'organització més adequat per a cada tipus d'establiment hoteler. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català |
Study plan: | Grau en Direcció Hotelera |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
8 p, 166.7 KB |