Direcció i Gestió de la Cuina I [103729]
Aranega Cayuela, Juan Claudio

Date: 2018-19
Abstract: En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer el correcte ús de les eines i de la maquinària de cuina i vetllar pel manteniment de les mateixes. 2. Conèixer sistemes de neteja, desinfecció i ordre en una cuina seguint la normativa higiènic - sanitària. 3. Detectar anomalies en la recepció de mercaderies i conservació de les matèries primeres, creant i aplicant mesures correctores. 4. Desenvolupar sistemes per a la correcta administració dels recursos d'una cuina. 5. Aplicar noves tendències gastronòmiques en l'oferta d'una cuina 6. Saber aplicar l'estil d'organització més adequat per a cada tipus d'establiment hoteler.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Study plan: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



8 p, 166.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-02-04, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir