Màrqueting [103735]
Oller Nogués, Jordi

Data: 2018-19
Resum: A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer els principals elements de la planificació estratègica 3. Consolidar els coneixements del Marketing operatiu: Producte, preu, comunicació i comercialització. En especial incidència en el Marketing On-line 4. Assenyalar els principals components d'un pla de Marketing. 08. 03. 001 1 Rev. : 02.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera



7 p, 143.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-02-04, darrera modificació el 2019-12-21



   Favorit i Compartir