Direcció i Gestió de la Restauració I [103731]
García Victorino, José Luis

Data: 2018-19
Resum: Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva del Departament de A&B o d`una empresa de restauració. 08. 03. 001 1 Rev. : 02 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en un departament de F&B. 5. Gestionar i ser capaç de dur a terme els diferents serveis de restauració prestats en un establiment hoteler. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora del departament.
Llengua: Català.
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera



7 p, 162.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-02-04, darrera modificació el 2019-07-21



   Favorit i Compartir