Segona Llengua Estrangera II (Francès) [103715]
Juanola, Yolande

Date: 2018-19
Abstract: Objectius de coneixement 08. 03. 001 1 Rev. : 02 L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt V d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest segon curs ha de ser capaç de fer el següent: Dominar correctament la pronunciació i l'entonació. Entendre el significat de frases i expressions de nivell mitjà. 1. Mantenir una conversa en l'àmbit de la vida quotidiana. 2. Narrar fets relacionats amb l'experiència personal. 3. Comprendre anuncis, missatges més complexos i termes d'expressió habituals en el sector hoteler. 4. Redactar notes o textos breus en francès. 5. Utilitzar exclusivament el francès com a llengua de comunicació. Prendre notes per telèfon, deixar un missatge al contestador. Adquirir coneixements culturals més amplis de la França metropolitana i dels territoris d'ultramar (DOM-TOM). Objectius d'habilitats Durant el programa del segon curs de francès, l'alumnat ha de ser capaç de: Desenvolupar un grau de precisió (en gramàtica, pronunciació, lèxic, registre, etc. ) i fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs), tant en l'expressió escrita com en l'oral, equivalent al nivell A2. 1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües. Adquirir un nivell de comprensió més ampli i expressar-se amb una correcció gramatical, sintàctica i lèxica mitjana. Desenvolupar més estratègies i habilitats per comprendre textos escrits i orals reals. Seguir desenvolupant estratègies per a l'autoaprenentatge fora de l'aula. Utilitzar tot tipus de material necessari per a l'aprenentatge de l'idioma: diccionaris, gramàtiques, llibres de text, etc. ). Utilitzar documentació per organitzar una estada professional o lingüística a França o a un país francòfon.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Study plan: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



11 p, 217.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-02-04, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir