Direcció i Gestió de la Cuina II [103730]
Aranega Cayuela, Juan Claudio

Fecha: 2018-19
Resumen: En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de: 1. Dur a terme les funcions d'una partida de cuina amb eficàcia durant un servei, aplicant a cada producte la millor manipulació. 2. Realitzar les elaboracions i pre - elaboracions bàsiques d'una cuina. 3. Desenvolupar una sistemàtica de treball diari en una cuina, reconèixer els problemes i establir solucions eficaces. 4. Aplicar l'ús correcte de les eines i de la maquinària de cuina i vetllar pel manteniment de les mateixes. 5. Aplicar sistemes de neteja, desinfecció i ordre en una cuina seguint la normativa higiènic - sanitària. 6. Detectar anomalies en la recepció de mercaderies i conservació de les matèries primeres, creant i aplicant mesures correctores.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Plan de estudios: Grau en Direcció hotelera
Documento: Objecte d'aprenentatge



10 p, 157.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-02-04, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir