Identifiquen l'origen genètic de l'esterilitat en un subtipus de pacients azoospèrmics
Surrallés i Calonge, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)

Additional title: Identifican el origen genético de la esterilidad en un subtipo de pacientes azoospérmicos
Date: 2019
Abstract: Investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut de Recerca de l'Hospital de Sant Pau identifiquen l'origen genètic de l'esterilitat en un subtipus de pacients azoospèrmics. Gràcies a seqüenciacions massives i anàlisis hematològiques, s'ha pogut veure que entre un 5 i un 10% de pacients azoospèrmics amb síndrome de Sertoli són en realitat afectats per Anèmia de Fanconi.
Abstract: Investigadores de la Universidad Autónoma de Barcelona y el Instituto de Investigación del Hospital de Sant Pau identifican el origen genético de la esterilidad en un subtipo de pacientes azoospérmicos. Gracias a secuenciaciones masivas y análisis hematológicos, se ha podido ver que entre un 5-10% de pacientes azoospérmicos con síndrome de Sertoli son en realidad afectados por Anemia de Fanconi.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Febrer 2019, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 627.8 KB

Español
2 p, 294.9 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2019-03-06, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir