Towards a Data Science and engineering club at UAB
Velazquez Dorta, Diego Alejandro
González Sabaté, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Hacia un club de "Data Science" e ingenieria en la UAB
Títol variant: Cap a un club de "Data Science" i enginyeria a la UAB
Data: 2019-02-11
Resum: La contratación de profesionales especializados en Machine Learning es una necesidad que se hace cada vez más presente para las empresas. Por lo tanto, alentar a los jóvenes estudiantes a aprender este conjunto de habilidades en particular debería ser una prioridad en todos los campus universitarios. El objetivo de este Trabajo de Fin de Grado es la creación de una plataforma donde los estudiantes de la UAB puedan participar en competiciones de Machine Learning usando datos reales y resolviendo, potencialmente, problemas que las empresas publiquen en dicha plataforma. A lo largo del desarrollo del trabajo se han ido agregando blogs a la plataforma que sirven como introducción a métodos punteros de análisis de datos y Machine Learning.
Resum: The hiring of specialized professionals in Machine Learning has been and still is an increasing necessity for companies. Therefore encouraging young students to learn this particular set of skills should be a priority in every university campus. The goal of this Project is the creation of a platform where UAB students can participate in Machine Learning competitions using real data and potentially solving problems that companies publish on said platform. Throughout the development of the project a blog has been created that serves as an introduction to leading methods of data analysis and Machine Learning.
Resum: La contractació de professionals especialitzats en Machine Learning és una necessitat que es fa cada vegada més present per a les empreses. Per tant, encoratjar els joves estudiants a aprendre aquest conjunt d'habilitats en particular hauria de ser una prioritat en tots els campus universitaris. L'objectiu d'aquest Treball de Fi de Grau és la creació d'una plataforma on els estudiants de la UAB puguin participar en competicions de Machine Learning usant dades reals i resolent, potencialment, problemes que les empreses publiquin en aquesta plataforma. Al llarg del desenvolupament del treball s'han anat afegint blocs a la plataforma que serveixen com a introducció a mètodes punters d'anàlisi de dades i Machine Learning.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Machine Learning ; Deep Learning ; Anàlisi de dades ; Análisis de Datos ; Data Analysis9 p, 7.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-03-13, darrera modificació el 2022-07-23   Favorit i Compartir