Las industrias creativas y su papel en las políticas y estrategias de la Unión Europea
Aldana Afanador, Pedro Nicolás
Crusafon Baqués, Carmina (Dir)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 94 p.
Abstract: Les Indústries Creatives juguen un paper important en la proposta cultural i econòmica de la Unió Europea. Aquesta investigació analitza a la indústria creativa europea plantejant l'evolució, caracterització i problemàtiques del concepte; revisant el seu marc normatiu en el territori; i desenvolupant un estudi de cas de deu Estats membres per determinar el seu paper en les polítiques i estratègies de la Unió Europea.
Abstract: Las Industrias Creativas juegan un papel importante en la propuesta cultural y económica de la Unión Europea. Esta investigación analiza a la industria creativa europea planteando la evolución, caracterización y problemáticas del concepto; revisando su marco normativo en el territorio; y desarrollando un estudio de caso de diez Estados miembros para determinar su papel en las políticas y estrategias de la Unión Europea.
Abstract: The Creative Industries play an important role in the cultural and economic proposal of the European Union. This research analyzes the European creative industry, proposing its evolution, characterization and concept problems; reviewing its regulatory framework in the territory; and developing a case study of ten member States to determinate their role in the policies and strategies of the European Union.
Language: Castellà.
Series: Facultat de Ciències de la Comunicació: Treballs de màster i postgrau. Màster Oficial de Recerca en Comunicació i Periodisme
Document: masterThesis
Subject: Indústries culturals - Unió Europea, Països de la ; Unió Europea, Països de la - Política cultural

adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/352658


Adreça original
94 p, 3.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Communication Studies. Master Theses

 Record created 2019-04-09, last modified 2019-04-13   Favorit i Compartir