Reducció de l'homofòbia en estudiants universitaris mitjançant l'apreciació de pel·lícules
Madžarević, Goran
Soto Sanfiel, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)

Título variante: Reducción de la homofobia en estudiantes universitarios mediante la apreciación de películas
Fecha: 2019
Resumen: L'estudi analitza les respostes psicològiques que genera la projecció d'una pel·lícula sobre els drets dels homes gais entre estudiants d'una universitat sèrbia. Els resultats mostren que una representació positiva dels gais redueix els nivells d'homofòbia gràcies al fenomen de l'apreciació, la qual incita a reflexionar sobre la pel·lícula i a obtenir leccions de vida d'aquesta.
Resumen: El estudio analiza las respuestas psicológicas que genera la proyección de una película sobre los derechos de los hombres gay entre estudiantes de una universidad serbia. Los resultados muestran que la representación positiva de los gays reduce los niveles de homofobia gracias al fenómeno de la apreciación, que incita a reflexionar sobre la película y obtener lecciones de vida de ella.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Abril 2019, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 395.7 KB

Español
2 p, 159.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2019-04-29, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir