Performance, behaviour and meat quality of beef heifers fed concentrate and straw offered as total mixed ration or free-choice - Iraira Higueras, Sergio Patricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Madruga Criado, Ana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Juan, María (IRTA-Monells. Department of Product Quality) ; Ruíz de la Torre, José Luís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodriguez Prado, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.