Genètica més enllà de la ciència : història d'un retrobament, en busca d'una identitat perduda
Puig Rosell, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)

Títol variant: Genética más allá de la ciencia : Historia de un reencuentro, en busca de una identidad perdida
Data: 2019
Resum: En aquest relat, ens endinsarem en l'emotiva història d'en Vicente, un nen evacuat a Bèlgica degut a la guerra civil espanyola, que durant més de 70 anys va buscar quins eren els seus orígens. La unió de molts esforços humans i la identificació genètica com a última frontera a superar, van fer possible el retrobament d'en Vicente amb la seva identitat perduda.
Resum: En este relato nos adentraremos en la emotiva historia de Vicente, un niño evacuado a Bélgica debido a la guerra civil española, que durante más de 70 años buscó cuales eran sus orígenes. La unión de muchos esfuerzos humanos y la identificación genética como última frontera a superar, hicieron posible el reencuentro de Vicente con su identidad perdida.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2019, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 63.3 KB

Español
4 p, 215.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2019-05-23, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir