The potential use of lipases in the production of fatty acid derivatives for the food and nutraceutical industries - Ferreira-Dias, Suzana (Universidade Técnica de Lisboa. Instituto Superior de Agronomia) ; Sandoval, Georgina (Centro de Investigación y Asistencia en Tecnologia y Diseño del Estado de Jalisco) ; Plou, Francisco (Instituto de Catálisis y Petroleoquímica (Madrid)) ; Valero Barranco, Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>