Pràctiques externes [100322]
Casacuberta, David 1967-
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: External Practicum
Título variante: Prácticas externas
Fecha: 2019-20
Resumen: Introduir l'alumnat en el món professional. Fer-lo descobrir les seves aptituds professionals en un lloc de treball concret. Completar la seva formació intel·lectual mitjançant el contacte amb la realitat laboral. Evidenciar la seva competència per encarar reptes personals i professionals. Obrir perspectives de feina i aprofitar els coneixements adquirits durant els anys d'estudis. Saber discernir, en la pràctica, les característiques tècniques de l'ofici i la possibilitat d'aplicar-les d'acord amb els equips on s'incorpori i els projectes amb qui participi. Desenvolupar el pensament crític i participar, en la mesura que les característiques del lloc de pràctiques li ofereixi, en les propostes i projectes de trebal per tal d'identificar problemes que se'n puguin derivar i interessos comuns envers l'aplicabilitat de la filosofia en el lloc de treball.
Resumen: Introducir al alumno en el mundo profesional. Ayudarle a descubrir sus aptitudes profesionales en un puesto de trabajo concreto. Completar su formación intelectual mediante el contacto con la realidad laboral. Evidenciar su competencia para encarar retos personales y profesionales. Abrir perspectivas de trabajo y aprovechar los conocimientos adquiridos durante los años de estudios. Saber discernir, en la práctica, las características técnicas del oficio y la posibilidad de aplicarlas de acuerdo con los equipos donde se incorpore y los proyectos con los que participe. Desarrollar el pensamiento crítico y participar, en la medida en que las características del puesto de prácticas le ofrezca, en las propuestas y proyectos para identificar problemas que se puedan derivar e intereses comunes para con la aplicabilidad de la filosofía en el puesto de trabajo.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Filosofia [2500246]
Plan de estudios: Grau en Filosofia [802]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.4 KB

Anglès
5 p, 104.4 KB

Castellà
5 p, 104.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-21, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir