Anàlisi Empresarial i Dissenys Organitzatius [102313]
Ortín Ángel, Pere
van Hemmen Almazor, Stefan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Business Analysis and Organisational Design
Título variante: Análisis Empresarial y Diseños Organizativos
Fecha: 2019-20
Resumen: El disseny de les organitzacions empresarials es el resultat d'un procés de delegació de decisions. Al llarg d'aquest curs s'intenten donar els instruments conceptuals per intentar valorar monetàriament els beneficis i els costos de la delegació de decisions, i per tant com aquestes decisions acaben afectant a l'estructura organitzativa de l'empresa i a la seva capacitat de crear de valor i com a conseqüència la seva competitivitat. Es persegueix es que al final del curs l'alumne sigui capaç de: 1. Identificar els principals determinants dels beneficis i costos de delegar una decisió. 2. Identificar si una decisió s'ha de delegar o no. 3. Identificar quins son els principals mecanismes per reduir els costos de la delegació d'una decisió. 1 4. Valorar el cost màxim que l'empresa ha de estar disposada a pagar per implementar els mecanismes anteriorment esmentats.
Resumen: The design of business organizations is the result of a delegation process of decision-making. Throughout this course, we try to provide the conceptual instruments in order to value in monetary terms the benefits and costs of the delegation of decisions, and therefore how these decisions end up affecting the organizational structure of the company and its ability to create value and as a consequence its competitiveness. It is pursued that at the end of the course the student is able to: 1. Identify the main determinants of the benefits and costs of delegating a decision. 2. Identify whether a decision should be delegated or not. 3. Identify the main mechanisms to reduce the costs of the delegation of a decision. 4. Assess the maximum cost that the company is willing to pay for implementing the aforementioned 1 4. Assess the maximum cost that the company is willing to pay for implementing the aforementioned mechanisms.
Resumen: El diseño de las organizaciones empresariales es el resultado de un proceso de delegación de decisions. A lo largo de este curso se intenta abordar una serie de instrumentos conceptuales que permitan valorar monetariamente los beneficios y los costes de la delegación de decisiones, y por tanto entender cómo estas decisiones acaban afectando a la estructura organitzativa de la empresa y a su capacidad para crear de valor y cómo consecuencia su capacidad competitivitat. Se persigue que al final del curso el alumno sea capaz de: 1. Identificar los principales determinantes de los beneficios y costes de delegar una decisión. 2. Identificar si una decisión se ha de delegar o no. 3. Identificar cuáles son los principales mecanismos para reducir los costes de la delegació de una decisión. 4. Valorar el coste máximo que la empresa ha de estar dispuesta a pagar por implementar los mecanismos 1 4. Valorar el coste máximo que la empresa ha de estar dispuesta a pagar por implementar los mecanismos mencionados anteriormente.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Economia [2501573] ; Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Plan de estudios: 1407 [1407] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
7 p, 128.8 KB

Anglès
7 p, 127.0 KB

Castellà
7 p, 128.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-21, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir