Psicoendocrinologia [102586]
Balada Nicolau, Ferran
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Psychoendocrinology
Additional title: Psicoendocrinología
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura de Psicoendocrinologia forma part de la matèria de Psicobiologia. És una assignatura de 6 crèdits optativa que es cursa habitualment en quart curs. Forma part de les mencions de Psicologia Clínica de la Infància i de l'Adolescència i de la de Psicologia Clínica d'Adults. Els objectius de l'assignatura són el coneixement de les bases biològiques, en els seus aspectes neuroendocrins, de la conducta normal i de la psicopatologia, així com dels trastorns psicològics associats a alteracions endocrines. També són objectius de l'assignatura el coneixement i la interpretació de nous mètodes diagnòstics (proves dinàmiques endocrines,. . . ).
Abstract: The subject of psychoendocrinology forms part of psychobiology. This optional 6-credit course is usually taken in the fourth year. It is part of the specialised areas of "Child and Adolescence Clinical Psychology" and of "Adult Clinical Psychology". The aim of this subject is to offer knowledge of the neuroendocrine bases of normal behaviour and psychopathology, as well as psychological disorders associated with endocrine disorders. Endocrine diagnostic methods (dynamic endocrine tests,. . ) will also be analysed.
Abstract: La asignatura de Psicoendocrinologia forma parte del área de Psicobiología. Es una asignatura de 6 créditos optativa que se cursa habitualmente en cuarto curso. Forma parte de las menciones de Psicología Clínica de la Infancia y de la Adolescencia y de la de Psicología Clínica de Adultos. El objetivo de esta asignatura es conocer las bases neuroendocrinas del comportamiento normal y la psicopatología, así como de los trastornos psicológicos asociados con los trastornos endocrinos. También se analizarán nuevos métodos de diagnóstico (pruebas endocrinas dinámicas, . . . ).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
6 p, 99.6 KB

Anglès
5 p, 92.9 KB

Castellà
5 p, 94.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-21, last modified 2019-07-12   Favorit i Compartir